Vanaf de eerste keer dat wij dit elegante herenhuis binnenstapten was het ons duidelijk; dit herenhuis, midden in het door ons geliefde deel van Frankrijk, is de perfecte locatie waar wij, Wybrich en Gerard, met veel plezier gasten mogen ontvangen. En zo ontstonden al snel de contouren voor wat uiteindelijk zou uitgroeien tot Chambres d’hôtes ‘Les Trois Comtes’. Ons ideaal; hedendaags comfort en luxe in een bijzondere ambiance met de typische Franse manier van gastvrijheid.

Na vele jaren in het theater te hebben gewerkt, besloten wij deze kans aan te grijpen om onze eigen dromen en ambities tot leven te brengen. In 2018 namen wij Les Trois Comtes over om onze gasten te verrassen met een prachtige Zuid-Franse Chambres d’hôtes ervaring.

Uniek aan ‘Les Trois Comtes’ is dat men zich midden in een typisch Frans dorp bevindt. Door de ommuurde stadstuin van de Chambres d’hôtes heerst er een serene rust maar
is er wel de mogelijkheid om direct buiten de deur het dorp in te wandelen. De uitvalswegen maken het mogelijk om naar allerlei bezienswaardigheden te rijden en Zuid-Frankrijk zelf te (her)ontdekken.

Wij ontvangen u graag in onze Chambres d’hôtes ‘Les Trois Comtes’ voor een lang weekend, midweek of week. Wij willen zorgen voor een heerlijk, onbekommerd verblijf met echte Zuid-Franse gastvrijheid.

Rendez-vous en France!