Aansprakelijkheid
Het verblijf bij Les Trois Comtes en het gebruik van de voorzieningen geschiedt op eigen risico. De eigenaren van Les Trois Comtes aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, inclusief het zwembad.

Prijs

 • De prijs van de chambres en suites is voor 2 personen per nacht per kamer, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting à €1,25 per persoon per nacht.
 • In het hoogseizoen (1 mei tot en met 30 september) verhuren we alle chambres en suites met een minimum van 2 nachten. In het laagseizoen verhuren we de kamers per nacht.

Boeking & aanbetaling
50 % van het boekingsbedrag dient te worden aanbetaald binnen 10 dagen na boeking, met een minimumbedrag van 1 overnachting. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief.

Annulering

 • Alle annuleringen dienen schriftelijk (per brief of email) te worden ingediend.
 • Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van het geboekte verblijf zal de aanbetaling worden teruggestort.
 • Bij annulering korter dan 8 en langer dan 2 weken voor aanvang van het geboekte verblijf vindt geen restitutie van de aanbetaling meer plaats.
 • Bij (gedeeltelijke) annulering korter dan 2 weken voor aankomst, vindt geen restitutie van de aanbetaling meer plaats en brengen wij het nog openstaande bedrag van het gereserveerde verblijf in rekening.
 • Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als een gedeeltelijke annulering. Het gehele boekingsbedrag over de aanvankelijk gereserveerde periode is verschuldigd
 • Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • In geval de eigenaar Les Trois Comtes zich verplicht ziet het verblijf te annuleren, wordt de gast onmiddellijk geïnformeerd. De reeds betaalde bedragen worden direct teruggestort.

Kinderen
Gezien de indeling van het huis zijn de kamers minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Betalingswijze
Contant, een betaalautomaat bevindt zich op het eind van de straat. Betalen met creditcards en cheques is niet mogelijk.

Aankomst en vertrek
Op de dag van aankomst verwelkomen wij u graag tussen 15.00 en 18.00 uur. Mocht u later arriveren dan 18.00 uur, dan is dat geen probleem, maar laat u ons dat dan zo spoedig mogelijk weten. U wordt verzocht uw chambre of suite vóór 11.00 uur op te leveren op de dag van vertrek.

Zwembad
Het gebruik van het zwembad geschiedt op eigen risico. Het zwembad is zonder toezicht.

Huisdieren
Honden zijn zeer beperkt toegestaan, wij verzoeken u van te voren contact met ons op te nemen. Zonder toestemming zijn honden helaas niet welkom. Toeslag voor honden is, na toestemming, €10 per dag.

Overig

 • Binnen mag niet gerookt worden.
 • Onze keuken kan niet gebruikt worden door gasten om zelf te koken.